NLEN

Portalen van OTYS

 

Vacature Portal

De kandidaat kan uw gepubliceerde vacatures bekijken, maar ook zoeken op specifieke criteria. Opleidingsniveau, salarisindicatie, alles wat u instelt als apart criterium kan in de zoekfunctie opgenomen worden. De OTYS Vacature Portal is gekoppeld aan de SEO functionaliteit waardoor de vacatures goed vindbaar zijn in zoekmachines. Daarnaast kunt u nauwkeurig meten wat de repons is en waar deze vandaan komt.

Klanten Portal

U kunt uw opdrachtgevers toegang geven tot uw klantenportal. Deze klanten mogen dan vacatures toevoegen, gekoppelde kandidaten zoeken en deze bekijken. Wanneer u dat wenst kunnen de klanten ook in uw database zoeken. Een Klantenportal biedt u ook de mogelijkheid om uw website als jobboard te gebruiken. Welke informatie uw klanten zien, hangt af van de rechten die u ze toekent.

Kandidaten Portal

Kandidaten kunnen zichzelf registreren, inloggen en online solliciteren op uw website. U kunt aangeven welke vragen u wilt dat zij invullen. Dit portal geeft de kandidaat toegang tot zijn eigen omgeving en gegevens. Inmiddels heeft de kandidaat zelfs de mogelijkheid om een eigen video op te nemen bij een sollicitatie.

Leveranciers Portal

Werkt u als organisatie met meerdere bureaus die u kandidaten aanleveren? En bent u veel tijd kwijt aan het verlenen van informatie en het verwerken van deze leveranciersadministratie? Om verzekerd te zijn van een efficiƫnte informatie en communicatiestroom kunt u nu gebruik maken van het Leveranciersportaal. Waarmee u zelf de controle houdt.

Lijnmanagers Portal

Stroomlijn de wervingsprocessen van uw organisatie met Lijnmanagers Portal. Samenwerking tussen recruiters en afdelingmanagers is belangrijk. Helaas is het op de hoogte houden van elke lijnmanager een tijdrovende zaak voor u als recruiter. Met het Lijnmanagers Portal geeft u managers zelf toegang tot uw processen, waardoor de communicatie duidelijk en snel verloopt en ze dus beter functioneren. Lijnmanagers kunnen de openstaande vacatures en aangeboden kandidaten voor hun afdeling bekijken. Uw geeft de Lijnmanager de mogelijkheid om statussen op elk moment te raadplegen.

[[New item|js]]

[[My new item|js]]
Copyright © 2020 Job Genius